1 Reply Latest reply: Apr 26, 2012 4:04 PM by Adrie: Certifications Community Mgr. RSS

    Career Development Fair - Sessions Open NOW

    Adrie: Certifications Community Mgr.

      Hi All,

      Just a quick reminder that the Career Development Fair is going on now.  We have some great sessions and they are available at NO Cost!


      Join the Sessions Now!


      Hours: 7:00AM - 2:00PM (PDT)     |    15:00 - 22:00 GMT  (most sessions are between 45 to 60 minutes)
      Place:   Virtual Event (so you can be anywhere you get an internet connection)
      Cost:    $0  - There is No Cost to attend this event

      Our Sessions won't run out of "good seats" so not to worry.


      Here is a quick look at the sessions that will be presented: (you don't need to attend all sessions)


      Breakout Session Topic

      Time (PDT)
      UTC/GMT -8 hours


      Demand for IT Jobs in Europe

      45 Min

      7:15 AM - 8:00 AM

      • GertDe Laet, Cisco
      • Scott Helmes, CareerBuilder
      Developing your career with Cisco Certifications

      45 Min

      8:15 AM - 9:00 AM

      • Errol Hayward, Cisco
      Cisco Learning Labs - Demonstration

      45 Min

      8:15 AM - 9:00 AM

      • Ray Viscaina, Cisco
      Getting Started with Cisco Authorized Training

      45 Min

      9:15 AM - 10:00 AM

      • Marcello Hunter, Cisco
      Demand for IT Jobs in the US and Canada

      60 Min

      10:15 AM - 11:15 AM

      Moderator: Andy Gremett, Cisco
      • Panelist:  Jennifer Oddo, Black Box
      • Panelist:  Jamie Carnie, CareerBuilder
      How Current Industry Trends impact the CCIE®

      45 Min

      11:45 AM - 12:30 PM
      • Dave Mallory, Cisco
      How the Cisco Learning Network can help you Succeed

      30 Min

      12:45 PM - 1:15 PM

      • Ann Marcus, Cisco
      • Scott Morris, Copper River Information Technology