3 Replies Latest reply: Dec 29, 2011 11:31 PM by Michael CCIE 38404 RSS

    Getting Error on CUE NME module

    Muhammad Saad

      I configured the module in cucme and when i put the command

       

      #service-module integrated-Service-Engine 1/0 status
      Service Module is Cisco Integrated-Service-Engine1/0
      Service Module supports session via TTY line 66
      Service Module is in Steady state
      Service Module heartbeat-reset is enabled
      Getting status from the Service Module, please wait..
      Cisco Unity Express 8.0.2
      CUE Running on NME

       

      And than it take waiting 2000 seconds....

       

      #service-module integrated-Service-Engine 1/0 session
      Trying 172.16.5.1, 2066 ... Open
      Waiting 1301 ...
      Waiting 1308 ...
      Waiting 1385 ...
      Waiting 1706 ...
      Waiting 1750 ...
      Waiting 2001 ...                       1
      platform_config/phase                   100
      platform_config/alive                   1
      trace/phase                             100
      trace/alive                             1
      rbcp/phase                              100
      rbcp/alive                              1
      ntp/phase                               21
      ntp/alive                               1
      cdp/phase                               100
      cdp/alive                               1
      ldap/phase                              100
      ldap/alive                              1
      sql/phase                               20
      sql/alive                               1
      downloader/phase                        100
      downloader/alive                        1
      http/phase                              25
      http/alive                              1
      probe/phase                             100
      probe/alive                             1
      udins/phase                             100
      udins/alive                             1
      mgmt/phase                              41
      mgmt/alive                              1
      snmp/phase                              41
      snmp/alive                              1
      superthread/phase                       100
      superthread/alive                       1
      dns/phase                               100
      dns/alive                               1
      backuprestore/phase                     100
      backuprestore/alive                     1
      usermanager/phase                       22
      usermanager/alive                       1
      dbclient/phase                          22
      dbclient/alive                          1
      ccn_config/phase                        25
      ccn_config/alive                        1
      smtp/phase                              29
      smtp/alive                              1
      llama/phase                             23
      llama/alive                             1
      ccn/phase                               41
      ccn/alive                               1
      ums/phase                               22
      ums/alive                               1
      cli/phase                               28
      cli/alive                               1
      usermanager2/phase                      25
      usermanager2/alive                      1
      entitymanager/phase                     25
      entitymanager/alive                     1
      gen-scheduler/phase                     100
      gen-scheduler/alive                     1
      configapi/phase                         29
      configapi/alive                         1
      webapp/phase                            29
      webapp/alive                            1
      umg-registration/phase                  29
      umg-registration/alive                  1
      umg-directory/phase                     29
      umg-directory/alive                     1
      sitemanager/phase                       29
      sitemanager/alive                       1
      TIMEOUT
      It looks like things are stuck, trying a monitor interrupt.
      MONITOR EXITING...
      SAVE TRACE BUFFER
      Sep 29 20:39:12 localhost err_handler:   CRASH appsServices startup startup.sh System has crashed. The trace buffer information is stored in the file "atrace_save.log". You can upload the file using "copy log" command
      INIT: Switching to runlevel: 6
      INIT: Sending processes the TERM signal

       

      Rebooting ...

       

      shutdown: sending all processes the TERM signal...
      rbcp:    INFO rbcp daemon output END

       

      trace:    INFO trace daemon output END

       

      platform.config:    INFO platform.config server output END

       

      sql:    INFO sql server output END

       

      shutdown: sending all processes the **** signal.
      shutdown: turning off swap
      shutdown: unmounsd 1:0:0:0: [sda] Synchronizing SCSI cache
      ting all file systems
      Please stand by while rebooting the system.
      Restarting system.

       

      Dec  5 14:30:26.719: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to down
      Dec  5 14:30:28.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:30:29.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to downBrd1 Nmi Npx0 Dly P92 Sha0 Kbd0 Cmos Pci Dma0 PrtB Tim Exp Rfsh Geom

       

      Initializing memory.  Please wait. Mem0 Mem1 Ebda Sha1 CacheE Admgr1 Memmgr1 AdmgrEbda Media LowBios Brd2

       

      Swap to secondary BIOS ... Mem1 Ebda Sha1 CacheE Admgr1 Memmgr1 AdmgrEbda Media LowBios Brd2 Cache0 Driver PostDrv Dma1 Irq1 Vec Brd4 Time0 Kbd1 Speed Com Vid0 Par PciEnum Vid1 Redir Brd6 Com KbdBuf SMM
      General Software Firmbase[r] SMM Kernel 1.3.2 Feb 11 2005 11:51:07
      Intel(R) E7320 Performance Development Platform

       


      EIST: Enhanced Intel Speedstep Driver, V3.0.
      EIST: Copyright (C) 2003-2006 General Software, Inc.
      EIST: Built Mar  3 2006, 14:49:27
      UsbHid Pwd Msg0 Msg1 Cache1 Mem2 Prot Cache2 Flg Siz0 Msg2 Ata Dsk
      Dec  5 14:30:38.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:30:39.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to downNpx1 Apm Err Dbg Enb App MemReduce MemSync1 Ext MemSync2 PciRom MemSync3 Setup Time1 Mfg Brd8 Com Admgr2 Cfg Brd10
      DDR2 Memory 511 MB with ECC detected
      Intel(R) Celeron(R) M processor         1.00GHz
      BIOS ISE 5.00, Build date: 05/05/06
      System Now Booting ...

       


      Dec  5 14:30:48.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:30:49.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to down704 832 968 1040 1172 1184 1196 1208 1220 1228 1240 1260 1276 1288 1304 1320 1332 1348 1368 1380 1644 1784 2060 2204 2344 2860 3376 3640 3904 4168 RSA decrypt returned:33
      7a55f657b7b3dc13986a044410fdcc7c

       


      Booting from Secure secondary boot loader..., please wait.

       

      [BOOT-ASM]

       

      Please enter '***' to change boot configuration:

       

      Dec  5 14:30:58.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:30:59.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to down
      Dec  5 14:31:08.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:31:09.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to down
      Dec  5 14:31:18.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to up
      Dec  5 14:31:19.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to downLoading disk:/bzImage ... Verifying ... done.
      Starting Kernel.

       

      Platform: nme
      Using existing trace log

       

      Cisco init
      INIT: version 2.86 booting
      mounting proc fs ...
      mounting sys fs ...
      mounting /dev/shm tmpfs ...
      reiser root fs ...
      Reiserfs super block in block 16 on 0x801 of format 3.6 with standard journal
      Blocks (total/free): 29304560/29212209 by 4096 bytes
      Filesystem is clean
      Filesystem seems mounted read-only. Skipping journal replay.

       

      Dec  5 14:31:28.939: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Integrated-Service-Engine1/0, changed state to upChecking internal tree..finished

       

      FILESYSTEM CLEAN
      Remounting the root filesystem read-write...

       

      kernel.sem = 1900 4000 32 100
      vm.overcommit_memory = 1

       


                      Welcome to Cisco Service Engine

       

      Power button monitor started
      Setting the system time from hardware clock

       

      ********** rc.aesop ****************
      Populating resource values from /etc/bryce_rsrc_file
      attribute ios_rbcp/app_cookie_id exists
      Populating resource values from /etc/default_rsrc_file
      Populating resource values from /etc/products/cue/default_rsrc_file
      Populating resource values from /etc/products/cue/bryce_rsrc_file
      Processing manifests . . . . . . . . . . . . . complete
      ==> Management interface is eth0
      ==> Management interface is eth0

       

       

       

      Serial Number: FOC14323PLK
      INIT: Entering runlevel: 2
      ********** rc.post_install ****************
      INIT: Switching to runlevel: 4
      INIT: Sending processes the TERM signal
      ==> Starting CDP
      STARTED: ntp_startup.sh
      STARTED: LDAP_startup.sh
      STARTED: SQL_startup.sh
      STARTED: dwnldr_startup.sh
      STARTED: HTTP_startup.sh
      STARTED: probe
      STARTED: fndn_udins_wrapper
      STARTED: superthread_startup.sh
      STARTED: /usr/wfavvid/run-wfengine.sh
      STARTED: /usr/bin/launch_ums.sh

       

      Waiting 1 ...
      Waiting 2 ...
      Waiting 3 ...

       

       

      Urgent help required

       

      Thank You