Skip navigation
Login   |   Register
Cisco Learning Home > Certifications > Wireless (CCNA Wireless) > Discussions

_Communities

This Question is Answered 2 Helpful Answers available (2 pts)
21010 Views 1 Reply Latest reply: Aug 22, 2010 3:24 AM by Thomas Perrier RSS

Currently Being Moderated

SSID Not Broadcasting Cisco 1200 Aironet

Aug 17, 2010 5:24 AM

Bilal Nawaz 41 posts since
Mar 28, 2010

This should seem pretty straightforward yet, i cant see the ssid of the wireless aironet, perhaps a config error. Im sure it worked yesterday. unless i didnt save my config .....  IS-WiFi should be binded with vlan 600 and should be broadcasting. Trunk is transporting all vlans successfully.

 

aaa authentication login default local group tac_admin
aaa authentication login eap_methods group rad_eap
aaa authentication login console-in line
aaa authentication login vty-in local-case group tac_admin line
aaa authorization exec default local group tac_admin
aaa accounting exec default start-stop group tac_admin
aaa accounting network acct_methods start-stop group rad_acct
aaa session-id common
!
dot11 ssid IS-WiFi
   vlan 600
   authentication open eap eap_methods
   authentication network-eap eap_methods
   authentication key-management wpa
   accounting acct_methods
!
dot11 network-map
!
!
bridge irb
!
!
interface Dot11Radio0
no ip address
no ip route-cache
!
encryption vlan 600 mode ciphers aes-ccm
!
ssid IS-WiFi
!
speed basic-12.0 basic-18.0 basic-24.0 basic-36.0 basic-48.0 basic-54.0
power local cck 1
power local ofdm 1
no power client local
power client 1
channel 2412
station-role root fallback shutdown
no cdp enable
dot1x reauth-period 120
!
interface Dot11Radio0.600
encapsulation dot1Q 600 native
no ip route-cache
bridge-group 1
bridge-group 1 subscriber-loop-control
bridge-group 1 block-unknown-source
no bridge-group 1 source-learning
no bridge-group 1 unicast-flooding
bridge-group 1 spanning-disabled
!
interface FastEthernet0
no ip address
no ip route-cache
duplex auto
speed auto
hold-queue 160 in
!
interface FastEthernet0.600
encapsulation dot1Q 600 native
no ip route-cache
bridge-group 1
no bridge-group 1 source-learning
bridge-group 1 spanning-disabled
!
interface BVI1
ip address 172.24.66.253 255.255.255.0
no ip route-cache
!
ip default-gateway 172.24.66.254
ip http server
ip http access-class 1
ip http authentication local
no ip http secure-server
ip http help-path http://www.cisco.com/warp/public/779/smbiz/prodconfig/help/eag
ip tacacs source-interface BVI1
ip radius source-interface BVI1
!

 

If there is not enough config there to help me find out why this is nt working then let me know.

Any guidance in the right direction would be much appreciated.

 

Kind Regards, Bilal

Actions

More Like This

  • Retrieving data ...

Bookmarked By (0)